Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coitus interruptus

Etthundratolv våningar upp
bland bländande betong
invaderar mörkret det privata

En förmaning om skydd
regnar ner på min panna
och jag hukar mig
under din bröstkorg
Ska vi värja oss
mot det oundvikliga
ska det ske nu

Fem andetag senare
vilar din kärlek på min mage




Fri vers av SinForHim
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-09-24 18:59



Bookmark and Share


  Jer
Parbungyjump i månsken?
Sorry, kände en viss ironi här...?
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim