Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helandet av mig

Med sträv tunga
slickade du mina sår
och lät dig fyllas
av mina mjölkvita tårar




Fri vers av SinForHim
Läst 157 gånger
Publicerad 2006-09-24 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim