Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruset inre

Jag trodde inte att en människas inre
kunde nå den totala fryspunkten
Den punkt då lungorna omges
av ett gnistrande mörker -
då de stelnat mitt i ett andetag

När hjärtat ger ifrån sig ett ljud
som det då porslin krossas
mot svart marmor i en stor hall

Nu vet jag bättre -
nu när mina vener frusit
och blivit flortunna
Nu när alveolerna är sköra
som såpbubblor -
de spricker då jag försöker andas




Fri vers av SinForHim
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-09-24 19:08



Bookmark and Share


  enkel
Mycket stark text
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim