Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra reflektioner

Du -
till synes min änglasjäl
som förvreds i känslostorm
tappad och fysiskt frånvarande

Jag -
till synes din älskogsdrog
som anammade ditt behov
överkörd och ständigt längtande




Fri vers av SinForHim
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-09-24 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim