Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Swedenrock 2004


Tältamour II

\"sätt dig på mig\"
blicken följer
din viljas hårdhet

grumlas

överlägger med samvetet
(strumpbyxorna halvvägs nere)




Fri vers av Elin Isabell
Läst 582 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-11-21 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Isabell
Elin Isabell