Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dag

~~~


i dag är en sådan där dag
när det smärtar i varje del av kroppen
när du måste gå,
när varje liten synaps skriker efter dig,
när det drar i varje led, i varje ven,
i hela mitt hjärta av ren saknad,
när du och bara du finns i mina tankar

innan ens värmen
efter våra läppars morgonkyss har svalnat,
har hela mitt väsen uppfyllts av tomhet,
saknad, längtan, smärta

och av kärlek förstås,
min kärlek till dig, den odödliga


det här blir en väldigt lång dag, älskling




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-09-25 07:13



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Urkänslan av hur saknad kan kännas förmedlar du fantastiskt bra här.
2006-09-27

    Bodil Sandberg
Det här är en förtjusande dikt! En människas tankar som griper långt in i själen!
2006-09-26

  Agnes
Det är som om du uppfann känslan. Orden känns äkta och renodlade.
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan