Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en bädd av kanvas

Med svepande rörelser
suddar du ut mina konturer -
låter mig flyta ut
på en bädd av kanvas

Med svepande rörelser
fångar du ett nattligt äventyr -
smälter samman med mig
på en bädd av kanvas

Med svepande rörelser
skapar du en nygammal historia -
förevigar ett lyckligt ögonblick
på en bädd av kanvas

(Det jag inte visste var att din färgpalett
var tom redan då du började skapa)




Fri vers av SinForHim
Läst 143 gånger
Publicerad 2006-09-25 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim