Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En femrading


Nygammal kärlek

Trots
känslan inom
mina orörda väggar
andas jag dina ögon
igen




Fri vers av SinForHim
Läst 169 gånger
Publicerad 2006-09-25 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim