Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mördande florist

Liljan du gav mig -
kantad med sorg
och med avsky i bladen
satte jag i kokande vatten
spätt med två delar arsenik

Din syn på Carl von Linnés
flora brände dig som ett syrabad
och jag ville egentligen blunda
men valde att ta död på din
flyende dag

Jag vill tro att du är tacksam




Fri vers av SinForHim
Läst 193 gånger
Publicerad 2006-09-25 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim