Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bevittna magi


Jag såg dem -
Trädälvorna
hon och han älskandes
bland spruckna löv

Jag kunde höra
deras sång
Hur de sjöng för att hjälpa
våren till rätta

Dansandes från
gren till gren
spred de stoftet av
döda älvors vingar

Åh, himmelska syn
Allt stoftet rörde vid
fick nytt liv
Magi

Jag grät
Älvorna sade:
\"Tack för att du hjälper oss
att gråta nytt liv i jorden\"




Fri vers av SinForHim
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-09-25 11:43



Bookmark and Share


  Jonas Hagén
min typ av dikt, man vet inte vad man skall vänta sig, men så lämnar du allt vid jord, som sakt min typ av dikt, hoppas på mer.
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim