Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en ordlek..var trött, godnatt;)


Där..där..där och där


Du ta mig med..
till platsen där djupt därinne där tiden inte spelar någon roll där jaget ges lika stor plats både i dig och i mig där det självklara finns där..där mitt framför mig där du är vacker i din nakenhet, vaksamhet där du passionerat söndersmular kroppslig motsträvighet där djupt djupt djupt därinne där du lämnar efter dig doften av hembakta pepparkakor med glödhett te där världen jag vill fly till kommer närmre där kosmos mysterium andas pärlor på din panna där jag trär på dem på den sköra tråden som håller oss samman där..där strålar den stjärna vi gömmer oss i när vi färdas mellan famn till famn och land till land där till den onåbara platsen som nu för mig ger ordet längtan permanent boende där..där vi skrattar oss till sömns och klär varann i sexig smutsighet där jag når extas med dig där.. vill va där just ikväll va där inatt bara ta dit mig..




Fri vers av Piraten
Läst 519 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-27 23:08



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Inte så bara, som ordlek betraktad.

Och som text, stor känsloframkallare.
2007-10-18

    C/O
Och ta mig med...dit.
Eller för att citera fem myror:
"Där är där där man inte är..."
Mycket bra text!
2006-09-28

  Jessica Ewa
och ta mig med....
För dit vill jag också. När dina ord hoppar framför mina ögon.
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Piraten
Piraten