Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar ord


När det gör ont så att själva ontet värker

När saknaden efter dig blir större än längtan till dig

När kärleken från dig bedövar allt och gör himlen rosa

När bilden av dig vrider runt det som redan är vridet till det yttersta

När ett ord från dig gör livet till ett nytt

När allt du säger är precis det som jag behöver

När du är allt som fattas

När din frånvaro är påminnelsen om din närhet

När minnet av dina fingrars rörelse på min kropp får mig att rysa

När dina skratt i natten gör mig lycklig

När din blick, och dina ljudlösa ord, under mig får mig att sprängas

När du smakar mig och tar mig med till kosmos

När du låter mig dela det som är dig kärast

När du offrar det du står för och ger mig allt

När du är ”för alltid”



Det är då jag inte längre har ord




Fri vers av Sören
Läst 777 gånger
Publicerad 2006-01-15 20:58



Bookmark and Share


  Piraten
Jag håller med hela sidan.
Av alla texter om kärlek är tar verkligen denna priset. Sååå bra uttryckt, det här är äkta kärlek.
2006-07-05

  Laijza
Instämmer med klanen nedanför...*ler* En härlig dikt med massor av känslor! Puss bejbi, pussar ÖVERALLT!
2006-01-19

  ia VIP
så underbart vackert skrivet...
en underbar känsla...
du ger läsaren en bild av total kärlek!
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören