Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
går inte att skölja ur


en hel massa du

 

Ska bara skölja massan ur håret, sa du

 

Du har en massa

inte bara i håret

 

i skallen

i livet

i sättet

att möta mig på mitt plan

att alltid vara rätt för oss alla

att vara du

 

Du har en massa

som älskar dig

 

bara för att du är

en massa

 

bäst




Fri vers av Sören
Läst 707 gånger
Publicerad 2006-08-07 21:29



Bookmark and Share


  ulli
\"en massa bäst\"

hihi.. skön läsning. Gillar lite humor, det finns alldeles för lite poesi med humor i tycker jag. men det måste skrivas på rätt sätt. tycker inte om rå humor. gillar sånt här, som är mysigt och kul.
2007-06-21

  Laijza
En hel massa
fina ord..
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören