Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penseldrag

titta på färg som torkar

påstås vara det mest långkukiga

 

måla vägg efter vägg

kan bli dödligt trist

 

jag älskar varje penseldrag

som stadigt för mig

närmare dig




Övriga genrer av Sören
Läst 683 gånger
Publicerad 2006-08-10 13:35



Bookmark and Share


  Laijza
Jag skulle velat vara med när han i målaraffären beskrev effekten av den långkukiga färgen...gillar uttrycket! Men antar att det bara är jag som gör det..*hoho*
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören