Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I botten av Pandoras ask...

Du slösade inte
med tiden
Men tog dig tiden
att slösa
med orden

Lyfte du upp mig
bland stjärnorna
visade mig
universums
hjärta

Och lät mig förstå
att det var ditt
allt vackra
speglades
när du log
mot mig
Du visade mig
insidan

När du smeker mig
känner jag känslan

av livet du vill
leva

Du ger mig orden
som i en liten ask
i hoppet

ligger kärleken










Fri vers av Laijza
Läst 815 gånger
Publicerad 2005-11-16 20:49



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Väldigt vackert skrivet! Snälla, fortsätt att slösa med orden.
2006-08-29

    Anders Nordin
Jag säger bara "Tack", så slipper jag slösa med orden
2005-11-20

  himlens hemlighet VIP
fint laijza...verkligen...även om utanförskapet gnager lite...i livet DU vill leva...mjo för mig...men det är bra...skapar lite spänning i alla de vackra bilderna...
2005-11-18

  Sören
Känslan av livet du vill leva...
2005-11-17

  Magnus Mojo Olsson
Usch nu känner jag mig slösaktig...
Bra skrivet och mycket bra förpackat.
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang