Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kökskärlek

att strimla mina drömmar
eller flå min kärlekstro
kräver en vass kniv

den har inte du

signaler måste kommunicera
i balans, som lime och mynta
lyfter varandra till helhet

mera is i glaset där

musiken i orden
som måste ut
kräver blod

bada i

för att skapa
en spänning
passion

som mitt kök kräver
mer än dragon, för
att lyckas däri

stäm mig
ber gitarren

 

 

 




Fri vers av aftermath
Läst 1700 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2007-09-30 22:27



Bookmark and Share


  Hannadraken
Snyggt!
2009-08-10

  greajt
"att strimla mina drömmar
eller flå min kärlekstro
kräver en vass kniv"

oj jäklar... älskar't
2009-03-01

  aol
gillas verkligen
2008-01-16

  Ulf Lagerholm
frågar farbror Google, å får då veta att
Artemisia dracunulus bla är ett aromat-
iskt och elegant extrakt som över allt
annat älskas av det franska snobbköket -

men visst behövs saltåpeppar
å ett par flinka å älskande fingrar som
vet att skruva lite på gitarrens topp
också -

ett lyckat textexperiment i köksmiljö -
2007-10-25

  Laijza
BTW, är titen genialisk! Önskar jag fick låna den. Fick flimmer av en dikt med den titeln :)
2007-10-12

  Laijza
Oh Lord! Tål att läsas många gånger. Inte ofta jag läser sån bra smörja:) Speciellt inte här på poeter. Tror jag ska slänga in den på min \"tre i top lista\"
2007-10-12

  glittertindra
den här gillar jag verkligen... allt handlar om nyanser, små, små detaljer.. tjusigt..
2007-10-05

  Maria Zena Viklund
ljuvliga rader, gillas skarpt!
2007-10-04

  bipolär2
Broder!
Vilken komposition, som en symfoni av dofter, kraftfullhet men även en viss stillsamhet.
Vad kan jag säga den är bara så, ja just det, bara så.........
2007-10-03

    ej medlem längre
Underbart skrivet, mycket vackra formuleringar, bokmärkes!
2007-10-03

  Antropofagen
Så svalt den viskar om större, eldigare smaker, denna Mojito. Kräver en mortel för att frigöra örterna.
2007-10-01

  Lilla My* VIP
Förkärlek i kök vackert när smaker är i balans för en ostämd gitarr gör ingen mänska glá!
Lime o is...blev en Caipirinha:)
2007-10-01

  Just Emotions
helt fantastiskt!!! stor APPLÅD*
2007-10-01

  Inkarasilas
Låter fint härifrån.
Dragon och gitarr
i samklang,
2007-10-01

  aftermath
åtgärdat
ja det blev nog bättre så
tack Lili !
2007-09-30

  Daniel_78 VIP
lime, mynta, dragon
gitarrstämning mmm
2007-09-30

  Lena Renman
Tjusiga liknelser med trevliga bilder mat, kök och musik..
Gillas

\"som mitt kök kräver
mer än dragon, för
att lyckas däri

stäm mig
ber gitarren\"

Dragon finns ju minsann av både franskt och ryskt slag.

Lena
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp