Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

duchess [ konsonanser ]


du är inte här

du är redan
där

ett destillat
av en livstid

skissar dina andetag
medans ljuskäglan faller
bortom banvallens glömska

och förvisso bygger du torn
men jag ser de vackert
falla i bitar
här
med stillheten given sin plats 
ges rum åt den nötta ytan
så matt

borodins nocturne

innan den blev till
ens före hörd
var du där

aldrig här
invid

och vad utmärker pärlan utom dess glans
utom hundra år av ensamhet

säg mig

 




Fri vers av aftermath
Läst 821 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-01-01 01:05



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Du tar sats, landar i fjärran, men lockar tillbaks läsare i utgångsläge..../B
2010-02-15

    ej medlem längre
en riktigt skickligt komponerad text.
2010-01-31

  DenSomBaraStårOchLer
detta kändes riktigt tungt
2010-01-21

  Nina V A
ljuskäglor och dess förföriska fall/uppbyggnad beroende på point of origin - ett destillat av strings

skiljer tid från annan

vi bygger skisser

att inte vara här är just ett skiljetecken
och stillheten


gives plats


hm, dina texter är musik
2010-01-06

  Emilia Berg
Jo, du du skriftar väldigt bra och denna text är tung,
du skissar din kvinna där hon finns men inte hos dig.
Jag tycker mycket om den här texten
"och vad utmärker pärlan utom dess glans utom hundra år av ensamhet"
2010-01-03

  Leia
Känns som om texten i sig både vill säga dig och, andra ett och annat. Den är talande och högst levande för den som läser och begrundar.

Jag gillar den, mycket.
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp