Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://artmuffin.com/html/gosh_eye_red.html


Från en utsliten hjärna


spänner upp sätter på avancerad brygga och så jävla olämpligt
hittar lösningar efter olösta gåtor genom skimmrande nyanser

slår en kurva i någons vardagsrum i ett skrålande dunkande
finner spår som torkat ut huden där du var så jävla oproffsigt

jagar känslor när morgonen vaknar som en bitter eftersmak
packar jag mina ångestpiller i ett yrvaket tillstånd av träningsvärk

spänner upp barriärer med hårda knutar och räknar ner till vanvett
bläddrar synonymer i ett neurotiskt kullerbyttande och låser dörren




Fri vers av Laijza
Läst 518 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-30 20:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlat!
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang