Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som min sol


Du strålar
mot mig
när jag ser
ditt leende
som jag
fastnar i
och kan inte
själv
sluta


le




Fri vers av Laijza
Läst 531 gånger
Publicerad 2005-11-11 20:59



Bookmark and Share


  Propella
Imponerad av hur du lyckades få in så mycket vackert i så få rader!
2005-11-13

  Markattan
Du inger en underbar känsla med dina få, men så talande, ord. Härligt!
2005-11-13

  Sören
Den du skrivit till ler inte längre. Han gråter säkert av lycka.
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang