Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprunget ur sorgen

Hon kom tillbaks

igen

andetag av ångest

strök jag med handen mot

lugnet

 

Den här gången

låter jag henne inte fly

igen




Fri vers av Sören
Läst 745 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-20 17:05



Bookmark and Share


  ia VIP
tänk att ord kan fastna så...
otroligt innerligt och nära.

ärligt
2008-12-15

  Manal
orden berörde mig

"andetagen av ångest" så innerligt starka ord.
2006-12-01

  Laijza
Titel som håller upp hela diken. Den räddar dikten.
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören