Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat fullt

 

Sopar upp bitarna

lagar det trasiga

tröstar det sårade

igen

 

borde varit där

tagit emot

då du föll

igen




Fri vers av Sören
Läst 871 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-23 17:38



Bookmark and Share


  Manal
berörande vackert!
2006-12-01

    angelgirl
känner sorgen och känslan av det dåliga samvetet av att inte räcka till.
Jättefint, kan känna igen känslan du förmedlar.
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören