Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Laijza for ever


Äntligen


Hon frågade mig
och jag svarade ja
det var ju henne
som jag för alltid ville ha




Fri vers av Sören
Läst 740 gånger
Publicerad 2006-07-14 00:54



Bookmark and Share


  Myself
bara att gratulera-ta väl vara på kärleken.
2006-07-14

  Smultris
Jipppppiiiii:):)
2006-07-14

  Sanningsägaren VIP
mina tårar rinner nu
jag skrev en kommentar
hos din älskade

Gläds med Er!

Kram Åsa
2006-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören