Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssna innåt istället...


Kanske är det för att du inte riktigt förstår

 

När du vänder dig bort, inte vill mig mer

reagerar med ord du inte vill säga

med attityder du aldrig vill kännas vid

visar en bild av någon som inte finns

 

Det är då jag hoppas att du tänker till

att det du säger är något annat än det du vill

att du än en gång visar den du verkligen är

och står upp för din åsikt, för den som är dig kär




Övriga genrer av Sören
Läst 701 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-04 17:37



Bookmark and Share


    sunnanvind
Här kände jag igen alltihop!
Så skönt när nån annan sätter ord på det..
/janet w
2007-01-18

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Bra flyt, riktigt bra=)
Kramar
2006-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören