Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bakom fasaden av nymålat tak och välsnickrad nock
lurar en kannibal



Svensson Liv




Du strödde salt i mitt hjärta
kryddade det med hat
grillade mig sedan med grannarna ute på altan
skrattade och beklagade
att jag var seg

tur att du hade öl
att skölja ner eländet med




Fri vers av Laijza
Läst 744 gånger
Publicerad 2005-07-20 22:02



Bookmark and Share


  Jer
Gilla. Passande titel. Kul metafor.
2006-12-19

  vega lando
bitter,elak, och alldeles underbar!
2005-08-28

    Göte Holmlund
Borde ha varit ngt om knulla oxå
2005-07-25

    Hades Is Rising
Hehe, denna var grym!
2005-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang