Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag älskar dig


Jag är kär i dina ömtåliga ögon
och sättet din röst mjuknar på,
när du älskar ord med mig.

Och vi smörjer in varandra med
skratt och kärlek,
i en underlig, underbar
blandning.

Smörjer, smeker, leker.

Och jag älskar dig.




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 950 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-13 12:35



Bookmark and Share


  Manal
vackra ord...
2007-05-06

  Sören
Mitt i prick. Mitt liv. Känslan i magen är obeskrivbar. Den här dikten behåller jag.

TACK!!!
2006-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette