Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att göra slut med sin bästa vän efter tre år och försöka lära sig att vara ensam igen. Att försöka se det vackra i det.


Breaking my neck

My life is torned apart,
but really, what the heck

I try to see the stars,
but I´m breaking my neck.

But when my lungs are filled with air,
I can pretend I´m not here,
I´m running alone...

...and I´m starting to like it.




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-22 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette