Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ska fokusera på det som finns kvar, inte det som försvunnit.


Kärleken är flyktig

Kärleken är flyktig.
Den kommer och går,
likt vågorna mot stranden.

Jag står kvar på samma ställe,
känner hur den lämnar mig
men också hur den kommer tillbaka,
med full kraft.

Jag har ju så mycket kvar.




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-27 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette