Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli vuxen

Vem är jag?

Jag borde veta det nu,
men jag förvånar mig själv.
Jag bara är här.

Och ibland blir jag rädd.

Vart ska jag?

Allt känns rätt för en stund,
men allt är fel längre fram.

Jag vill stanna nu.

Kan ingen berätta hur man gör?




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-20 10:51



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Underfundigt och ärligt. Bravo:-)
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette