Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lita på livet

Ibland undrar jag vad du gör.
Om du ser likadan ut som då,
om du fortfarande är hjulbent,
om du fortfarande biter dig i läppen när du tänker.

"Korten ligger hos dig nu", sa du sist jag såg dig.

Så lätt att göra om, så nära till att vända tillbaka.
Och precis då är allt glasklart, i tvivlet finns alla svar.

Allt är som det ska vara, och jag litar på livet.




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-25 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette