Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte mer

Jag halshugger dig med varje ord
och livet stannar upp en sekund,
precis när jag säger nej.

Glömmer aldrig dina ögon
och de följer mig överallt.

Hur säger man "jag vill inte mer?"




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-13 14:06



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Stark text. Den berör.
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette