Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick veta i somras att jag har fått MS. Många tankar och frågor väcks...


MS

Att sträcka upp armarna och skrika
när vattnet i sjön är för kallt,
att springa från getingar på sommaren
och att rulla snöbollar med mina småkusiner på vintern.

Att kunna bära hem ICA kassarna själv,
öpna syltburken och sparka bort löv från gatan.
Att jogga med Hanna i spåret, dansa natten lång i Alanya
och baka ändlösa plåtar med pepparkakor.

Att hålla om min pojkvän när han sover,
göra självmål på idrotten
och plocka blommor till mina föräldrar.

Förmågan att röra på sig.

Varför skulle Han ta den ifrån mig?




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 575 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-20 14:31



Bookmark and Share


    Bim
Hur banalt det än låter så fortsätter livet efter diagnoser.Inte roligt att få en sån diagnos.Men att ha en sjukdom blir med tiden en vana och man kan till och med upptäcka värden i livet som \"friska\" aldrig upptäcker.Bra skrivet.Hälsn.Bim
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette