Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hemsk kväll


första kvällen


Saknaden finns där
Den gör fysiskt ont
Jag är så lycklig hos dig
Och så olycklig i min ensamhet

Det är bara första kvällen i en oändlighet
Och jag håller inte ihop
Kraften har runnit ur mig med mina tårar
Jag önskar att du var här
För jag känner mig så ensam utan dig

Ingenting känns roligt
Ingenting kan få mig att sluta att tänka på dig
Vad skulle jag inte göra för att få vara hos dig
Jag skulle resa över hav om du var med mig
Om jag var hos dig hela tiden

Det är bara första kvällen av alldeles för många
Jag vet exakt hur många dagar det är kvar
Och jag räknar redan timmarna
Jag känner mig som en övergiven hund
Jag önskar du stod här
Så jag fick krypa in i din famn

Tanken på att lägga sig ensam gör mig rädd
Jag försöker att undvika tanken
För jag vet hur skönt det känns att vila hos dig
Och vakna och inte känna dig där är ingen längtan
Att vakna utan att du är där är en mardröm
Och ändå ska jag genomlida den varje dag
Dag in och dag ut tills vi ses nästa gång

Det är bara första kvällen i en evighet
Jag är så ensam utan dig
Jag önskar att du stod här
Jag önskar du sa att du ångrat dig
Att du vänt om
Du lovar att stanna
Och att vi sågs i morgon
Men det är evigheter med dagar kvar




Fri vers av PPQ
Läst 808 gånger
Publicerad 2005-12-19 19:44



Bookmark and Share


  Sören
mm
2005-12-19

  Laijza
Herregud, vännen, du tog orden ur munnen på mig. Så perfekt! PUSS!
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ