Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nej fönstren hade ännu inte immat igen...


vi utforskade varandra (verbalt)

hela natten

somnade

i varandras

in- och utandningsluft

morgontimmen

gjorde sig påmind

då min kropp

började bedja

om din fysiska närhet

 




Fri vers av Emma_med_t
Läst 828 gånger
Publicerad 2006-07-13 17:35



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
Låter som en av mina intima nätte rmed vänner. Nån av oss brukar banga innan morronstämningen infinner sig, eller så ursäktar man sig och går när den gör det. Sorgligt egentligen. Jag klarar mig bra dock, jag är tillsammans med min allra bästa vän i världen och är helt med på vad du målar upp. Very nice!
2006-07-23

  Piraten
Det finns inget mer speciellt än att bara utforska varann verbalt en hel natt tills man somnar ihopslingrade och morgonen gör sig påmind. Då kommer rädslan att man ska förlora den fantastiska känslan man nyss upplevt. Men lugnas när kropparna börjar närma sig varann och orden byts ut till självklar, öm och passionerad njutning. Då vet man att det är meningen och man hittat det man alltid sökt..

"Så jag håller med, tror riktig kärlek börjar så här.."
2006-07-21

  Kaffemugg
Helt underbar! Så här skall kärlek vara!! Närhet på alla plan...Bokmärke!
2006-07-14

  swimsus@gmail.com
Komunikation! På hög nivå. Här hittar man det där mellanrummet..
vackert och ömt beskrivet av dig...;)
2006-07-13

  stella
jättebra emma! börjar det så här vete gudarna var det slutar...
2006-07-13

    ej medlem längre
Fint, ett förhållande när det är som bäst.
Jag får en känsla av närhet, natt, varm erotik...
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Emma_med_t