Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är blygsam säger du...

 

 

 

Fylld av hybris  

du plötsligt blivit

om du såg dig själv

med mina ögon




Fri vers av Emma_med_t
Läst 746 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-17 14:55



Bookmark and Share


  Christian_H
Gud vad bra formulerat. Fångar en verkligen.
Snygg inramning av ett vackert budskap.
2006-10-17

  Christian_H
Gud vad bra formulerat. Fångar en verkligen.
Snygg inramning av ett vackert budskap.
2006-10-17

  Christian_H
Gud vad bra formulerat. Fångar en verkligen.
Snygg inramning av ett vackert budskap.
2006-10-17

  swimsus@gmail.com
så e det! bra fångat o mysigt beskrivet stumpan!
2006-10-17

  Lilla_Lala
Vad vackert det kan vara med nyförälskelse... Fin formulering!
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Emma_med_t