Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

simpatía


jag skulle kunna gömma mig i dig  
för du är en sådan 
 
man försvinner i 

när allt är upplyst 
då intet består 

finns ingenting kvar att dölja




Fri vers av Emma_med_t
Läst 810 gånger
Publicerad 2006-09-20 18:49



Bookmark and Share


  Christian_H
Du skriver precis som jag tänker. Bilden till gör den mycket starkare och mer trovärdig. Inte för att den inte är det men bilden ger någon sorts intryck av en kraftigare känsla som man nästan kan ta på.
Bra känsla.
2006-10-19

  Daniel_78 VIP
vackra rader emma :)
2006-09-22

  Dan Linder
underbart giftermål mellan bild och poesi!
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Emma_med_t