Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grattis på födelsedagen, Emsen!


Tack för att jag inte måste vara klok med dig!

 

Vi fann varandra direkt

 

du och jag

 

lite djupsinniga sådär

ändå nära till skratt

 

som när vi skrattar åt saker

ingen annan förstår

spinner vidare i det oändliga

in i tankegränder

där ingen annan varit

med sina tankar

 

Då är vi inte kloka

men vi kan

om vi vill

 

Tack för att du är så klok

när mitt förnuft

grumlas av starka känslor

och du får mig att se saker

ur ett annat perspektiv

 

Du utmanar mig

på ett sätt

inte många andra vänner gör

ett bra sätt

 

Du visar mig

hur jag vill vara

när jag har glömt

 

Ibland får jag också vara klok

när du inte ser längre än din rädsla

så du inte missar allt det vackra

du förtjänar

för du förtjänar det bästa

att våga ge av ditt stora hjärta

Det var fantastiskt att se dina ögon glittra

när du talade om Honom

 

Tack för att du är min vän!




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 991 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-24 08:56



Bookmark and Share


  Krissie
Vilken vacker vänskapsdikt!
2007-05-24

    Emma_med_t
Åh Sara! Nu började jag ju o gråta... Tusen tack!! Kunde inte fått en bättre födelsedagspresent.. Och jag känner precis likadant för dig.. så tacksam att du finns i mitt liv.. Massor av pussar o kramar från födelsedagsbarnet i ett regnigt göteborg!!
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala