Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon slags trygghet

 

har jag hamnat rätt nu

 

har du?

 

när du vänder dig bort ifrån

bruset från tv:n

 

när du lägger huvudet mot

mitt bröst

 

jag tittar hellre på dig

 

och så ler du

 

och jag tänker att

känner du lugnet

precis som jag

 

med dig tätt intill

 

utanför hörs ett barns skratt

 

och en spårvagn som rusar

 

men här inne är det tyst

och ögonblicken har stannat

i någon slags trygghet

 

har jag hamnat rätt nu

 

har du?




Fri vers av Emma_med_t
Läst 827 gånger
Publicerad 2006-10-02 13:17



Bookmark and Share


  Elin S
Fantastiskt skrivet Ems. Den är som en dans, texten.
2006-10-17

  Christian_H
Gud vad bra skrivet. Klokt, lugnt och harmoniskt tempo rakt igenom.
Frågande med ett slags tragikomiskt inslag.
Du fånger läsaren med ditt ordförråd som är rakt igenom underbart.
2006-10-17

  Martina_T
Denna var underbar Emma! Jag förstår precis vad du menar....

Klem M
2006-10-02

  Propella
Ljuvlig text! Vardagskärlekens trygga famn... Du skriver så vackert, min vän.
2006-10-02

  Lilla_Lala
Emma-lill med dina tvivel! Ta tryggheten där den erbjuds och låt det vara rätt i stunden. Du är så målande med dina ord. Klem
2006-10-02

    Toro
Det är så vackert, den känslan. Och ändå lyckas du förmedla den ovissa dysterheten utan att mörka ner dina rader.
Frågande avslut, fint.
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Emma_med_t