Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken



Likt en avsminkad clown
är du vacker när du är ledsen
när du är bräcklig
skör som glas
då vill jag hålla dig
säga till dig
att utan mask
är du vackrast




Fri vers av Martina_T
Läst 1562 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-07-26 12:46



Bookmark and Share


  FiloSofie
Jag tycker om det mjuka älskandet
och önskar att jag fick höra de orden

Jättefint, verkligen!
2006-11-09

  Christian_H
Den här andas poesi på en hög nivå. Orden och sättet du skriver på berör verkligen. Så sant det du förmedlar om att "utan mask är du vackrast". Så många som trär på masken var de än far.
Bra skrivet.
2006-10-19

  Piraten
Jättefin..
Inte många ord som behövs när första raderna redan är så talande.
Precis så här är det..
2006-07-01

  Sofia i hatstaden
Vacker. Bra fångat!
2006-05-18

  KristinaE
Vacker och ärlig - önskar att livet vore så för alltid . Tack för dina korta rader som beskriver så mycket.
2006-04-21

  Ylvavirvla
Så otroligt rätt,
så otroligt vackert.
2005-11-30

  Tulipanaros
Vackert vackert
2005-10-15

  Propella
Verkligen en vacker text, skriven med mycket värme!
2005-09-02

    Rag doll
bra!
2005-08-21

  unhappyvoices
en favorit! helt klart
2005-08-17

  swimsus@gmail.com
Åh men så sant...underbart!!
2005-08-02

    Emma_med_t
Det här är en av mina favoriter.. den är unikt bra!
2005-07-26

    ej medlem längre
Åh, precis så vill jag lägga upp orden till någon som inte riktigt vågar visa sig själv. Jag gillar dina radbyten; de gör att man får tid att fundera över den förgående raden och inte hastar vidare till nästa på en gång.
2005-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Martina_T
Martina_T