Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

jag är så lycklig att du blev till,
dina ögon värmer mig när jag känner mig kall,
ditt leende skänker mig glädje när jag känner sorg,
din energi väcker mig när jag känner mig nere,
Lycka är att du finns till.




Fri vers av angelgirl
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-09-26 15:05



Bookmark and Share


  W.Riter
Härligt att ha nån som ger glädje. Jag känner så över mina barn, men för andra kan det vara mannen/frun, katten hunden eller brevbäraren.:-)
2006-09-26

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Såå vackert=) var finner man en sådan person egentligen.. lycka för dig som hittat denna person=)
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

angelgirl