Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustet hjärta

lyckan kom,
lyckan försvann,
allt gick så fort,
plötsligt fanns du inte där,
försöker att glömma,
gömma,
men känslor finns fortfarande här,
vad ska man göra,
finns det något sätt att känslor förstöra,
min önskan är att gömma,
glömma,
känslan som jag inom mig bär,
VILL INTE KÄNNA SÅ HÄR!




Fri vers av angelgirl
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-09-27 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angelgirl