Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetskaffe, igen


jag kande som du
och det visste jag
Men var mots vi
om vi inte ses?
Fulla tagperronger
e n s a m h e t s k a f f e
Och om jag inte ser dig
soker jag dig
och det som nyss var
ledsamt
forsvann sa snabbt
med taget mot Stureby




Övriga genrer av Hilda Sofia
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-09-26 16:13



Bookmark and Share


  raspen
Ledsam men vacker... Mycket fin.
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia