Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kackerlackor och salongsberusning

Förra helgen
var jag full !!

Ja
jag heter Ola Rydberg
är 32 år
och har ännu inte lärt
mig
vad min kropp tåler
under olika förutsättningar
i skiftande temperaturer
( vadå undanflykt jag var full helt enkelt ! )

Vi har ett antal
stockrosor
mindre
nu
och kannan från frugans mormor
var i extrem fara
men överlevde

Nu till helgen
ser vi fram emot
palmer
drinkar med paraply,
ett hotellrum
eventuellt
utan kackerlackor

( och en salongsberusad man )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-09-26 20:37



Bookmark and Share


  Propella
Åh! Nu blev jag avis! Ska du åka bort?!
Och du; tack för att du ger mig leenden med dina texter.
2006-09-26

    Bodil Sandberg
Glöm inte att tänka på mig där jag sitter o ruvar ute i bushen...jag vill ocksååååååååååå se fram mot palmer o drinkar med paraplyyyyy....t.o.m en o annan kackerlacka kan gå an!!!!!!!
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan