Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum i våra fingertoppar

Låt oss inte rusa in i något

låt oss
bara få vara en lätt smekning,
fingertoppar
mot känslig hud


Om så bara blott för en sekund
så ska vi vara sådär

lite extra försiktiga,
som en minimal tår
framkallad av extrem glädje


Just innan
glöden blir til eld

ska vi se in i varandras ögon
och uppleva universum




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-09-26 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan