Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden

 

Saknaden är min drivkraft
en omätbar urkraft
som driver mig framåt

själens smärta ger mig energi
tar bort det vackra

jag

låter svärtan segra

mörkret tar mig ner till botten
det finns ingen genväg
det goda måste brytas ner
 
långsamt

långsamt

fylls jag
av ny energi
en viljekraft som
lyfter mig

jag är tillbaka

nöjd att kunna sträva framåt
och njuta av saknaden

 



 

 




Fri vers av steffe struts
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-09-26 21:46



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Den här dikten påminner som en av mina, bra skrivet.
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts