Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sopbilen börjar med tepåsen

Ibland tänker jag
på dig
som
tepåse
och att du fick skrika varje gång
jag doppade dig
i extrem hetta

Men så finns det ochså gånger
när jag tänker
att,
du vore
en hästsko
på en ostädad bana

Fast
jag är ju human
och slänger
dig
direkt
i
soporna

( sopbilen tuggar i sig )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 211 gånger
Publicerad 2006-09-26 22:14



Bookmark and Share


  Propella
Det där känner jag igen. Mig händer det en gång i månaden av hormoniella orsaker he he.
Skitbra diktat om den ultimata vreden.
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan