Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihet


Frihet, ett sånt stort ord..

Det som är frihet för dig kan vara fällan för mig..

Min frihet är mig själv.

En balans mellan förnuftet och hjärtat.

Frihet innebär att ha ro i sin själ.

Att kunna bemöta sina rädslor och ta sig ut dem utan att förlora sig själv.

Att gå igenom livets onda hinder och lära sig bli stark, det är frihet för mig.

Vad innebär livet utan frihet? För mig är det en tomhet inom sig, att vara förlorad och igen kännedom om sitt inre.

Vem kan leva utan frihet??




Övriga genrer av aaliyha
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-09-27 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aaliyha