Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sveken


Sveken


Så många år tillsammans. Vi formade varandra.
alla drömmar vi hade, som du nu har släppt.
Du sa att du aldrig kunde lämna mig, du sa att jag var ditt allt.
Du sa att jag ägde ditt hjärta.

Men du svek mig, inte en gång utan flera...
Jag forsatte hoppas, hoppas på den dagen
du insett vad kärleken innebar...

Du krossade mitt hjärta på värsta möjliga sätt.. Åter igen kom du in in mitt hjärta och förgiftade den igen.

Du tog min värdighet min oskuldhet..
Du stal mitt självförtronde men värst av allt min självrespekt.

Nu har du tagit allt du kunde komma åt och har inte hört något från dig. Så nu kanske du hittat någon annan. En annan förmodligen inte dummare än mig.




Fri vers av aaliyha
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-01-16 04:16



Bookmark and Share


    susi
ohh vad bra den var..
så sorgligt =(
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

aaliyha