Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden



Tystnaden tog på mig, För att tystnaden var giften i mig som skadade min själ, så långsam att varje slag blir så stark.

Jag frigjorde tystnaden och var ord som kom fram, de blev befriade men mina ord vägde ingenting och inte heller gjorde mina känslor. Du förgiftade mitt hjärta såsom min själ. Du fattade tag i allt som var rent i mig, dödade det med förakt.

Glöden i mitt hjärta brinner för den har du inte släckt, bara jag kan tillåta den att slocknas, men det finns så mycket mer att se.

Du var en gång i tiden, mitt allt, du var näringen till min själ, jag hungrade efter din kärlek, men fanns aldrig kärlek för att mätta. Du mättade mig nog, men inte var det smaken av kärlek jag tog utan något mer smärtsamt som släckte törsten av viljan att be om mer.




Fri vers av aaliyha
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-09-28 01:16



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
"Tystnaden tog på mig, För att tystnaden var giften i mig som skadade min själ, så långsam att varje slag blir så stark. "

Tycker mkt om Den delen men hela dikten är så stark, känslorna når Enda ut, verkligen.
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

aaliyha