Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNN!

två sanna känslor
båda kväver den andra
kärlek och rädsla




Fri vers av arbetaren
Läst 299 gånger
Publicerad 2004-11-22 14:10



Bookmark and Share


  Markattan
...som det är sagt...äh, skrivet. Bra!
2004-11-22
  > Nästa text
< Föregående

arbetaren
arbetaren