Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit i själen

Vit i själen
svart i tanken

Nykter
utåt
innoficiellt
full som fanken

Dubbelnatur
har
vi nog alla
en dos av
men jag är
bara mig själv




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 350 gånger
Publicerad 2004-11-22 15:36



Bookmark and Share


  Sara Hedgren
den här gillas, snyggt jobbat!
2004-11-22

    Malin Johansson
det finns en mask hos alla....
2004-11-22

    Malin Johansson
om en vit och svart själ...
2004-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan